Cahit KARADENİZ - Okul Müdürü

1980 yılında Hatay´da doğdu. İlk - orta ve lise eğitimini Hatay´da tamamladıktan sonra 2002 yılında yine Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Daha sonra sırasıyla Diyarbakır/Silvan, Erzurum/Pasinler, Gaziantep/Araban, Gaziantep/Şahinbey ve Gazianep/Oğuzeli´ nde yaklaşık 18 yıl müdür, müdür yetkili öğretmen ve sınıf öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2013 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında tezsiz yüksek lisansını tamamlamıştır. 2014 yılından itibaren müstakil idarecilik görevini devam ettirmektedir. 30´ a yakın Mahalli ve Merkezi Hizmetiçi Eğitim Faaliyetine katılan Cahit KARADENİZ 29/06/2020 tarihinde başladığı Şehitkamil / Bahattin Teymur İlkokulu´nda görevine devam etmektedir. Her zaman, eğitimin dünyayı değiştirecek en büyük güç olduğuna inanan Cahit KARADENİZ evli ve üç çocuk babasıdır.